ONTWERP VERBOUW WONING GOUDA

  • Jaar: 2012
  • Plaats: Gouda
  • Status: Opgeleverd
  • Opdrachtgever: Particulier

Het project

In dit ontwerp speelt de tuin en het uitzicht een belangrijke rol, de tuin moet gezien worden als het verlengde van de woning. De gecentreerde open haard welke tussen de woonkamer en de tuin is geplaatst staat centraal in de woonkamer en is een beeldbepalend element. De bestaande woning is aan de binnenzijde geheel gestript en voorzien van een nieuwe indeling zowel op de begane grond als de 1e verdieping, hierbij is de vloer van de begane grond in zijn geheel vervangen en tevens verlaagt om de keuken te kunnen plaatsen aan de voorzijde van de woning zonder dat er een aanpassing aan de voorgevel nodig was. Op het dak van de uitbreiding zijn daklichten geplaatst, zodat het daglicht nog dieper de woning binnendringt.

Menu