Professionele architect in Delft voor al uw projecten

Bent u klaar met de eeuwige zoektocht naar de perfecte woning die aan al uw eisen voldoet? In veel gevallen lijkt dit een onmogelijke opgave, maar met behulp van onze expertise kunnen al uw dromen worden gerealiseerd! Zo zijn wij, VerSus Architecten, in staat u te voorzien van de woning van uw dromen die niet alleen beschikt over een perfecte styling en constructie, maar ook nog eens voldoet aan al uw wensen en voorkeuren. Om een uitstekend project te realiseren maken wij gebruik van de unieke combinatie tussen uw voorkeuren en onze ervaring en expertise. Zo bent u te allen tijde verzekerd van het beste resultaat! Gaat uw voorkeur uit naar het realiseren van een dakopbouw, verbouwing of aanbouw voor uw bestaande woning? Ook in dat geval bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien zijn wij de perfecte partner als het gaat om het verbouwen van onder andere tuinhuizen, bedrijfspanden en oude schuren. Gaat u voor het volledige pakket? In dat geval verzorgen wij niet alleen de exterieur van het gewenste pand, maar ook het interieur! Onze binnenhuisarchitecten zorgen met behulp van hun kennis en expertise voor de perfecte inrichting van uw bedrijfspand of woning. Neem geheel vrijblijvend contact op om gezamenlijk de mogelijkheden te bespreken!

Architect in Delft: styling van interieur en exterieur

Wij hebben een enorme variatie aan projecten op onze naam staan. Zo is (bijna) niets ons te gek en kunt u met elke opdracht bij ons terecht om gezamenlijk de mogelijkheden te bespreken. De doeleinden van onze projecten lopen zeer uiteen. Zo kunnen wij uw nieuwe restaurant bijvoorbeeld omtoveren tot een locatie die gasten tot in de puntjes in zal pakken. De indruk die de ruimte achterlaat op gasten en/of klanten is van groot belang als het gaat om de constructie en styling van een bedrijfspand. Met behulp van onze expertise en ervaring bent u ervan verzekerd dat uw bedrijfspand gegarandeerd een goede indruk achterlaat op elke bezoeker. Zo is het niet alleen mogelijk aanpassingen in het exterieur uit te laten voeren, maar zijn wij ook in staat uw bedrijf aan de binnenkant om te toveren tot één die velen versteld zal laten staan. Behoefte aan een luxe tuinhuis in uw tuin? Ook in dat geval staan wij voor u klaar. Zo zijn onze architecten gespecialiseerd in het uitvoeren van bouw- en interieurprojecten voor tuinhuizen, waarbij alle jaargetijden in acht worden genomen. Een oude schuur verbouwen of een pand bijvoorbeeld voorzien van een dakopbouw? Dit is zeker een mogelijkheid! Zo vormen de leeftijd en staat van het betreffende pand geen drempel en zijn wij te allen tijde in staat elk pand om te toveren tot een stijlvolle ruimte. Uiteraard staan uw wensen en voorkeuren hierbij hoog in het vaandel en hechten wij veel waarde aan het optimaal benutten van de ruimte.

Architect Delft

Architect in Delft: projecten van hoog kaliber

Kwaliteit en contact met onze klanten staat hoog in ons vaandel. Laat bijvoorbeeld een moderne villa bouwen en u bent niet alleen verzekerd van het gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen, maar ook van een professionele constructie en styling. Wij zijn van mening dat het leveren van een optimaal eindresultaat alleen verwezenlijkt kan worden wanneer het contact met onze klanten centraal staat. Zo vinden wij het zeer belangrijk om u te allen tijde te informeren over de ontwikkelingen in het proces. De sleutel tot succes van onze projecten bevindt zich in de combinatie tussen uw voorkeuren en wensen en onze ervaring en expertise. Op deze manier maken wij het gezamenlijk, met de klant, mogelijk om een prachtig project neer te zetten. De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos. Kies voor het bouwen van een vrijstaande villa en laat daarbij meteen het gehele interieur verzorgen of ga slechts voor een aanbouw van uw bestaande woning of bedrijfspand. Een ultieme make-over van zowel exterieur en/of interieur van het gewenste pand is aan ons toevertrouwd. Neem geheel vrijblijvend contact op om gezamenlijk de mogelijkheden van uw opdracht te bespreken!

Menu