Prachtige aanbouw voor uw woning

Heeft u behoefte aan vernieuwing in uw huis? In dat geval bent u bij ons zeker aan het juiste adres! Wij verzorgen namelijk niet alleen top moderne nieuwbouw woningen, maar ook verschillende aanpassingen naar voorkeur van onze klanten. Zo kunt u kiezen voor een prachtige aanbouw die uw woning of bedrijfspand een stuk ruimtelijker zal maken of bijvoorbeeld voor een opbouw, waardoor u van een gehele verdieping aan extra ruimte kunt profiteren. Uiteraard houden wij bij alle aanpassingen rekening met de wensen en behoeften van onze klant. Zo zal het resultaat bestaan uit een combinatie van onze expertise en ervaring in het vakgebied en uw persoonlijke voorkeuren en wensen. VerSus Architecten staat voor u klaar in Delft, Rotterdam, Den Haag en omgeving. Heeft u een leuke opdracht voor ons die zich wat verder van huis bevindt? Geen enkel probleem! Neem geheel vrijblijvend contact op om gezamenlijk de mogelijkheden te bespreken.

Aanbouw voor uw woning van top kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bent u bij ons niet alleen verzekerd van een constructie op zeer professioneel niveau, maar ook van materialen van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zal het gehele proces in overleg met onze klanten verlopen, zodat u te allen tijde op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Bovendien kunt u voor een verscheidenheid aan opdrachten bij ons terecht. Laat bijvoorbeeld een volledig vrijstaand huis bouwen in moderne stijl of kies ervoor om uw restaurant of bedrijfspand een make-over te geven met behulp van onze professionals op het gebied van interieur. Zo kunnen wij uw woning of bedrijfspand niet alleen voorzien van een stijlvolle uitstraling van buiten (door deze nieuw te bouwen of te verbouwen), maar ook het interieur aanpassen op de sfeer die bij de doeleinden van het pand past.

Aanbouw woning

Aanbouw voor uw woning, bedrijfspand of schuur

Niets is bij ons te gek. Zo hebben wij verschillende projecten gehad met een verscheidenheid aan doeleinden. Heeft u reeds een restaurant aangeschaft of is uw restaurant toe aan vernieuwing? Onze experts zijn dankzij de vele jaren ervaring in staat uw restaurant om te toveren tot een ruimte waar gasten zich welkom, thuis en op hun gemak voelen terwijl zij zich wanen in een moderne, stijlvolle ruimte die precies past bij de missie en visie van het bedrijf. Wilt u uw tuin voorzien van een prachtig tuinhuis? Ook op dat gebied staan wij maar al te graag voor u klaar! Zo zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van luxe tuinhuizen, waarbij rekening wordt gehouden met alle jaargetijden. De leeftijd en staat van het pand in kwestie maakt voor ons niets uit. Zo zijn wij zelfs in staat een oude schuur van binnen om te toveren tot een prachtige moderne locatie, waarbij de ruimte optimaal wordt benut. Wilt u een moderne villa laten bouwen, een pand voorzien van een nieuwe dakopbouw, een aanbouw voor uw woning laten realiseren of iets compleet anders? (Bijna) niets is voor ons te gek! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Menu